Min bästaste älskling

Min älskling vet precis hur man ska göra för att få mig på bra humör. Efter en jobbig förmiddag så tog han ut mig på kinarestaurang till lunch och sedan systemet för inköp av rödvin. Sedan när vi satt hemma på kvällen och jag blev gottesugen och det ösregnade utomhus så drog han fram en påse chips. Min favorit! Det visade sig att han köpt den för alla hjärtans dag, men inte berättat det. Och när jag också kom hem med chips den dagen så gömde han sin påse för att spara till ett bra tillfälle. Och ett bättre tillfälle än idag kunde han inte ha hittat! Tänk så lite det behövs för att man ska känna sig uppskattad och älskad =) Även mamma och pappa är världens finaste som alltid ställer upp med råd och stöd när jag behöver det!


Ny blogg - gammalt namn

Välkommen till min nya blogg! Namnet fick vara kvar, för det är ett sånt fantastiskt bra namn... Eller? =P
Nu är det såhär att jag är ganska dålig på att komma på roliga och intressanta saker att skriva om och jag är hemskt dåligt på att ta bilder att lägga ut på bloggen. Alltså bör inte någon förvänta sig något extraordinärt på den här bloggen, utan snarare inlägg i stil med att "Nu har jag druckit kaffe och ätit en semla. Det var gott!" Jag anser inte detta som något negativt, utan jag väljer att kalla det för vardagsrealism. Och jag ska göra mitt bästa för att hålla den här bloggen levande...
Arbetet med min c-uppsats går knappt framåt just nu. Ska göra en läromedelsanalys av religionskunskapsböcker inom ämnet etik och moral, men jag har väl inte disrekt kommit igån. Är väldigt skoltrött just nu och spenderar helst dagarna med annat. Har till och med börjat träna för att få pauser, det ni!
Nu får jag avsluta detta inlägg som kommer gå till historien, eftersom det är det första i denna nya intressanta blogg! (Hoppas ironin framgår trots att det kan vara svårt att få fram sånt i text...) Ha en fin dag!
Tjolahopp!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0